Loading Events

IEEE Day 2022 @ NORT MACEDONIA SECTION

October 4 @ 1:00 PM - 4:00 PM

Прослава на Денот на ИЕЕЕ во рамките на македонската ИЕЕЕ секција, која годинава слави 25 години од своето основање.
Speaker(s): Проф. д-р Гоце Арсов,
Agenda:
13:00 Регистрација
13:15 Предавање на тема 75 години од пронаоѓањето на транзисторот од проф. д-р Гоце Арсов – АМФ на ФИНКИ (анекс на ТМФ)
14:00 Дружба со скара (дворче во анекс на ТМФ)
Bldg: АМФ на ФИНКИ и дворче на ТМФ, Руѓер Бошковиќ 16, Скопје, Macedonia, Macedonia, 1000